Manager Zorg

TENA Men

Mannen ervaren urineverlies anders dan vrouwen


Urineverlies bij mannen is nog steeds een groot taboe. Enerzijds omdat veel mensen denken dat het een typische vrouwenkwaal is. Anderzijds doordat mannen er anders mee omgaan dan vrouwen: mannen ontkennen vaak het urineverlies en vragen meestal geen hulp…

Bij TENA begrijpen wij de vergaande gevolgen die urineverlies op de kwaliteit van leven kan hebben. Daarom hebben wij nu ook een compleet assortiment producten speciaal voor mannen. Volledig afgestemd op de anatomie van de man. Maar minstens zo belangrijk ook met een mannelijke uitstraling: het product en de verpakking laat daar geen enkele twijfel over.

Ook voor mannen in instellingen

Het complete TENA Men assortiment is ook beschikbaar voor instellingen.

TENA Men productenTENA Men is verkrijgbaar met verschillende absorpties. Bij het verlies van enkele druppels of door bij het nadruppelen na een toiletgang is de nieuwe TENA Men Protective Shield heel geschikt. TENA Men Level 1, 2 en 3, met oplopende absorptie is geschikt bij licht tot matig urineverlies.

TENA Men Level 4 absorbeert een volledige blaasinhoud en draagt als eigen ondergoed. Dit broekje en verband inéén is bovendien heel geschikt voor mannen die bijvoorbeeld continentietraining hebben. Zij kunnen hiermee én zelfstandig naar het toilet én zijn tegelijkertijd goed beschermd bij urineverlies. Beter voor het zelfvertrouwen!

Het besparingspotentieel van optimale continentiezorg

Wijzig het aantal verschoningen, de verschoningsminuten en het % lekkages en zie hoeveel u kunt besparen. (Basis: 100 incontinente bewoners en een uursalaris van € 26,-)

24
410

C2A4_TENA_U-test_517x200

C2A4_TENA_U-test_517x200

TENA Men C2A

TENA Men C2A