Inkoper

Inzicht in uw integrale kosten van continentiezorg

Ontdek hoeveel u kunt besparen met betere continentiezorg


  • Inzicht in de totale kosten en het besparingspotentieel van continentiezorg in uw instelling, ook ten opzichte van vergelijkbare collega-instellingen.

Quote_23TENA Valuesimulator

Tot voor kort was het alleen mogelijk de productkosten goed vergelijken; deze staan immers op de offertes van leveranciers. De gevolgkosten waren altijd minder inzichtelijk, maar gelukkig kunt u deze tegenwoordig wél in kaart brengen. Naast de totale integrale kosten zijn immers ook andere aspecten van belang. TENA heeft - als eerste en enige - een simulatiemodel ontwikkeld waarmee u alle effecten kunt nabootsen. Met de TENA Valuesimulator krijgt u direct een indicatie of er besparingspotentieel in uw organisatie is. Ook worden de effecten weergegeven voor het welbevinden van uw cliënten, de werksfeer en de effecten voor het milieu.

Vergelijk uw situatie met die van anderen

Met de TENA Valuesimulator kunt u in één oogopslag zien wat de effecten zijn van bijvoorbeeld een extra verband per dag, 1% meer of minder lekkage of het inkorten van de verschoningstijd, op het welzijn van uw cliënten, het budget, de werksfeer en op het milieu. En dàt berekend op basis van uw eigen situatie! Bovendien kunt u uw eigen resultaten afzetten tegen de resultaten van vergelijkbare instellingen. Want dankzij het jarenlang verzamelen van data beschikt TENA over heel veel kennis over kosten en kostenontwikkeling van continentiezorg in Nederland en daarbuiten.

Investeer een uur, het levert u meer inzicht

Quote_24Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Het kost u misschien een uur, maar levert u ongetwijfeld veel extra inzicht op.  

Het besparingspotentieel van optimale continentiezorg

Wijzig het aantal verschoningen, de verschoningsminuten en het % lekkages en zie hoeveel u kunt besparen. (Basis: 100 incontinente bewoners en een uursalaris van € 26,-)

24
410

C2A4_TENA_U-test_517x200

C2A4_TENA_U-test_517x200

TENA Men C2A

TENA Men C2A