Een professioneel continentiebeleid

Implementatie: reken op TENA

Een succesvolle implementatie realiseren we samen!


  • De beste continentiezorg wordt gerealiseerd door optimale samenwerking tussen uw medewerkers en TENA
  • TENA biedt ondersteuning aan alle betrokken medewerkers

TENA ondersteunt alle medewerkers

Quote_12Weten uw medewerkers wat ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen? Passen ze producten en methoden op de juiste manier toe? Zijn ze op de hoogte van kwaliteit verhogende en geld besparende alternatieven? Gebeurt inkoop en voorraadbeheer op de meest efficiënte manier? TENA support uw medewerkers op alle niveaus. Van inkoper tot verzorgende. Van het aanbieden van kennis tot ontwikkelen en beschikbaar stellen van allerlei handige (online) hulpmiddelen.

We delen graag

Al bijna een halve eeuw werken we nauw samen met management, teamleiders, inkopers, verpleegkundigen en verzorgenden om best practice routines en innovatieve producten te ontwikkelen. Deze expertise delen we graag met u. Dat merkt u meteen als u TENA in uw organisatie introduceert. Maar ook daarna! Naast persoonlijke ondersteuning stellen wij (online) hulpmiddelen beschikbaar. Denk daarbij aan diverse afdelingsmaterialen zoals scorelijsten, bewonerskaarten, inventarisatie- en adviesbestellijsten. En denk ook aan Index+ dat inzicht geeft in kostenontwikkeling met tal van KPI's en ondersteuning bij het realiseren van logistieke wensen.

TENA Solutions

Met TENA Solutions, het complete ondersteuningspakket, zetten we samen het veranderingstraject van incontinentiezorg naar continentiezorg in gang. Het is speciaal ontwikkeld om kennis over te dragen en vaardigheden te ontwikkelen. Zo is Preplan de eerste stap. Hier inventariseren we mogelijke verbeterpunten en ontwikkelen we samen een Actieplan om deze verbeterpunten te realiseren. Met Coach voeren we het actieplan uit en ondersteunen we uw organisatie op diverse gebieden en, waar nodig, ook op de werkvloer. Met Monitor meten we de resultaten en sturen we daar waar nodig, bij. Na de 'eerste cyclus' blijven we uw organisatie vanzelfsprekend ondersteunen. Zo bent u door de jaren heen verzekerd van de beste zorg tegen de laagste kosten.

Het besparingspotentieel van optimale continentiezorg

Wijzig het aantal verschoningen, de verschoningsminuten en het % lekkages en zie hoeveel u kunt besparen. (Basis: 100 incontinente bewoners en een uursalaris van € 26,-)

24
410

C2A4_TENA_U-test_517x200

C2A4_TENA_U-test_517x200

TENA Men C2A

TENA Men C2A