Meer bewonerstevredenheid

Maatwerk voor elke cliënt

TENA maakt zorg op maat mogelijk


  • Er komt steeds meer aandacht voor maatwerk in de continentiezorg. Immers elke cliënt is anders en heeft zijn eigen en unieke wensen en behoeften
  • Gelukkig wordt maatwerk ook steeds beter realiseerbaar

Maatwerk voor elke individuele cliënt

IQuote_18s (in)continentie opgenomen als volwaardig onderdeel in het individuele zorgplan van uw cliënten? Met TENA Richtlijnen voor continentie kunt u dit onderdeel professioneel invullen. Bovendien zorgen de richtlijnen ervoor dat de vastgestelde zorgroutines in de praktijk worden nageleefd. Opdat elke individuele cliënt optimaal, met respect en waardigheid verzorgd wordt.

286x475_TENA-Guidelines_p22aIndividueel zorgplan

Cliëntbeoordelingen vormen de basis voor de bevordering van continentie bij elke individuele cliënt. Naast het constateren en diagnosticeren van incontinentie is het belangrijk vast te stellen door welke gewoonten en omstandigheden de cliënt kans loopt incontinent te worden. Vervolgens worden de conclusies en maatregelen in het multidisciplinaire team besproken en opgenomen in het individuele zorgplan. Vanzelfsprekend wordt ook een regelmatige evaluatie in het proces meegenomen. TENA ondersteunt u graag van A tot Z bij de implementatie individuele zorgplannen.

Zorg op maat hoeft niet duurder te zijn

'Op maat' krijgt al snel het stempel 'duur'. In de praktijk bewijst TENA keer op keer dat dit niet zo is. Uw TENA Accountmanager kan eenvoudig met de gegevens van uw instelling aantonen of uw instelling ook kan besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van zorg kan verbeteren.

Het besparingspotentieel van optimale continentiezorg

Wijzig het aantal verschoningen, de verschoningsminuten en het % lekkages en zie hoeveel u kunt besparen. (Basis: 100 incontinente bewoners en een uursalaris van € 26,-)

24
410

C2A4_TENA_U-test_517x200

C2A4_TENA_U-test_517x200

TENA Men C2A

TENA Men C2A