Gemotiveerde medewerkers

Effectief verzorgen

TENA richtlijnen helpen op weg


  • Laat u inspireren door TENA richtlijnen continentiezorg en geef zo invulling aan uw eigen continentiezorg
  • Richtlijnen geven houvast

286x405_TENA-Guidelines_COVERaRichtlijn geeft richting

TENA heeft richtlijnen ontwikkeld die als basis kunnen dienen voor uw eigen richtlijn continentiezorg. Zo helpen we uw medewerkers bij het realiseren van de allerbeste continentiezorg. En het geeft uw medewerkers bovendien duidelijkheid en een werkkader.

Helemaal of gedeeltelijk overnemen

Gebruik de richtlijn als basis voor uw beleid. Gebruikt u de richtlijn volledig: dan bent u er ook verzekerd van dat uw instelling voldoet aan de uitgebreide wet- en regelgeving omtrent het gebruik van hulpmiddelen. Maar het staat u vanzelfsprekend vrij om slechts gedeelten te implementeren.

Invoeren in uw organisatie

Quote_15TENA helpt u graag bij het implementeren van de richtlijnen in de dagelijkse praktijk op de afdelingen van uw instelling. En voor ons houdt het niet op na de invoering! Op de samen afgesproken punten monitoren we graag de voortgang om er zeker van te zijn dat de door u gewenste zorg-, personeel- en kostenvoordelen ook op lange termijn gerealiseerd blijven.    

Het besparingspotentieel van optimale continentiezorg

Wijzig het aantal verschoningen, de verschoningsminuten en het % lekkages en zie hoeveel u kunt besparen. (Basis: 100 incontinente bewoners en een uursalaris van € 26,-)

24
410

C2A4_TENA_U-test_517x200

C2A4_TENA_U-test_517x200

TENA Men C2A

TENA Men C2A